• De grootste verhuurder van Nederland!

Artiesten en entertainment

Andre hazes

André Hazes

Een meeslepende act. Een tribute van André Hazes met de bekendste nummers zoals; de vlieger, bloed zweet en tranen, ik meen 't, geef me je angst, kleine jongen, uit m'n bol, en andere lekkere meezingers van de bovenste plank. Uiteraard gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje. Een perfecte stem imitatie zodat je even vergeet dat André er eigenlijk niet meer is......

Met de beroemde hoed, zonnebril, leren jas, ( extra gevuld ) en bakkebaarden en het ongeëvenaarde stemgeluid is het nét of André weer even terug is!!

"André" treedt ruim 30 tot 40 minuten op ( incl. geluidsinstallatie tot ca 200 personen )
Alle bekende Hazes nummers met een voortreffelijke live imitatie en veel interactie met het publiek. Lekker meezingen en meedoen!!

Vraag een offerte aan door de onderstaande velden in te vullen:

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Een meeslepende act. Een tribute van André Hazes met de bekendste nummers zoals; de vlieger, bloed zweet en tranen, ik meen 't, geef me je angst, kleine jongen, uit m'n bol, en andere lekkere meezingers van de bovenste plank. Uiteraard gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje. Een perfecte stem imitatie zodat je even vergeet dat André er eigenlijk niet meer is...... Met de beroemde hoed, zonnebril, leren jas, ( extra gevuld ) en bakkebaarden en het ongeëvenaarde stemgeluid is het nét of André weer even terug is!! "André" treedt ruim 30 tot 40 minuten op ( incl. geluidsinstallatie tot ca 200 personen ) Alle bekende Hazes nummers met een voortreffelijke live imitatie en veel interactie met het publiek. Lekker meezingen en meedoen!! Vraag een offerte aan door de onderstaande velden in te vullen:

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee