• De grootste verhuurder van Nederland!

Artiesten en entertainment

Bellypaint op locatie!

Bellypaint op locatie!

Wij hebben nu ook professioneel Bellypainting voor op locatie, leuk in Babykleding winkels, zwangerschapsbeurs, kortom evenementen waar veel zwangere vrouwen bij elkaar komen.

Eén van de mooiste momenten uit je leven vereeuwigd door het laten maken van een bellypaint (buikbeschildering). De bellypaint-foto's van een buikschildering zijn mooi te gebruiken voor op het geboortekaartje of voor een vergroting op de babykamer. Geniet van dit moment, geniet van bellypainting, en je kindje heeft meteen al originele foto's in zijn/haar eerste album.

Eventueel kunnen wij een fotograaf meeleveren.

Vrijwel alles is mogelijk... beertjes, hartjes, ooievaar, baby, abstract, een echo-foto, misschien zelfs de naam al van je baby op je zwangere buik? Je kunt zelf plaatjes / ideeën meebrengen, maar op basis van onze jarenlange ervaring zijn we in staat om op een zeer creatieve manier een unieke bellypainting te creëren. Wij proberen aan al je wensen te voldoen!

Wij kunnen ook grote evenementen aan!

Vul de onderstaande gegevens in voor een passende offerte!

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Wij hebben nu ook professioneel Bellypainting voor op locatie, leuk in Babykleding winkels, zwangerschapsbeurs, kortom evenementen waar veel zwangere vrouwen bij elkaar komen. Eén van de mooiste momenten uit je leven vereeuwigd door het laten maken van een bellypaint (buikbeschildering). De bellypaint-foto's van een buikschildering zijn mooi te gebruiken voor op het geboortekaartje of voor een vergroting op de babykamer. Geniet van dit moment, geniet van bellypainting, en je kindje heeft meteen al originele foto's in zijn/haar eerste album. Eventueel kunnen wij een fotograaf meeleveren. Vrijwel alles is mogelijk... beertjes, hartjes, ooievaar, baby, abstract, een echo-foto, misschien zelfs de naam al van je baby op je zwangere buik? Je kunt zelf plaatjes / ideeën meebrengen, maar op basis van onze jarenlange ervaring zijn we in staat om op een zeer creatieve manier een unieke bellypainting te creëren. Wij proberen aan al je wensen te voldoen! Wij kunnen ook grote evenementen aan! Vul de onderstaande gegevens in voor een passende offerte!

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee