• De grootste verhuurder van Nederland!

Onze producten

Bryan Stricker

Bryan Stricker

Een nieuwe naam en een nieuw geluid in de Nederlandstalige muziek: Bryan Stricker !!!
Geboren op 21 juni 1993 in Hoorn en dus nog jong. Toch heeft deze zanger al behoorlijk wat muzikale bagage opgebouwd met optredens op grote podia in zowel binnen- als buitenland.
Het grote publiek leerde Bryan Stricker al in 2009 kennen. Hij schopt het in dat jaar tot de halve finales van Hollands Got Talent. Bryan weet zijn publiek te boeien met zijn performance en stem die moeiteloos met diverse genres overweg kan: van vette partymuziek tot de hypergevoelige ballade. Bryan weet er wel raad mee!
Inmiddels heeft deze Noord-Hollander opgetreden op tal van evenementen, feesttenten en in kroegen. Zo werd heel enthousiast gereageerd op Bryan ‘s performance in de door de Starkoo georganiseerde show in Lloret de Mar. Nadat hij zijn debuutsingle ‘Helena’ in 2009 had uitgebracht, kreeg hij een grootste aankondiging door Willie Oosterhuis in de bomvolle feesttent van het Mega Piratenfestijn in zijn eigen Hoorn. Bryan nam ook deel aan het eerste seizoen van het veelbesproken Bloed, Zweet en Tranen bij SBS6.
Met zijn single ‘Zing Dit Lied’ scoorde Bryan in 2013 enorm goed in de playlists van de grote Nederlandstalige radio- en TV-stations. Het moge duidelijk zijn; dit talent timmert nadrukkelijk aan de weg en gezien zijn jeugdige leeftijd zal hij ook de komende jaren veelvuldig van zich laten horen!
En mometheel is hij druk bezig met het promoten van zijn nieuwe singel "weekend"

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Een nieuwe naam en een nieuw geluid in de Nederlandstalige muziek: Bryan Stricker !!! Geboren op 21 juni 1993 in Hoorn en dus nog jong. Toch heeft deze zanger al behoorlijk wat muzikale bagage opgebouwd met optredens op grote podia in zowel binnen- als buitenland. Het grote publiek leerde Bryan Stricker al in 2009 kennen. Hij schopt het in dat jaar tot de halve finales van Hollands Got Talent. Bryan weet zijn publiek te boeien met zijn performance en stem die moeiteloos met diverse genres overweg kan: van vette partymuziek tot de hypergevoelige ballade. Bryan weet er wel raad mee! Inmiddels heeft deze Noord-Hollander opgetreden op tal van evenementen, feesttenten en in kroegen. Zo werd heel enthousiast gereageerd op Bryan ‘s performance in de door de Starkoo georganiseerde show in Lloret de Mar. Nadat hij zijn debuutsingle ‘Helena’ in 2009 had uitgebracht, kreeg hij een grootste aankondiging door Willie Oosterhuis in de bomvolle feesttent van het Mega Piratenfestijn in zijn eigen Hoorn. Bryan nam ook deel aan het eerste seizoen van het veelbesproken Bloed, Zweet en Tranen bij SBS6. Met zijn single ‘Zing Dit Lied’ scoorde Bryan in 2013 enorm goed in de playlists van de grote Nederlandstalige radio- en TV-stations. Het moge duidelijk zijn; dit talent timmert nadrukkelijk aan de weg en gezien zijn jeugdige leeftijd zal hij ook de komende jaren veelvuldig van zich laten horen! En mometheel is hij druk bezig met het promoten van zijn nieuwe singel "weekend"

Extra informatie

Youtube embed code Nee
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee

Verwante producten