• De grootste verhuurder van Nederland!

Onze producten

De Dolle zwarte Pieten koets

De dolle Zwarte Pietenkoets

Wij maken van uw Sinterklaas intocht een groot feest. Wij komen met 5 Zwarte Pieten, gooien snoepgoed en dollen met de kinderen. Wij rijden in een zeer mooie koets; deze wordt getrokken door twee prachtige paarden en bestuurd door een ervaren koetsier en palfrenier die beiden geheel in stijl zijn gekleed.
Prijs is in overleg: 5 Zwarte Pieten, koetsier, Palfrenier, 20 kilo strooigoed, 4 verzorgingsuren, reiskosten en vervoer en natuurlijk is de BTW inbegrepen. Wilt u het anders aankleden kan dat uiteraard in overleg.

Vul onderop de pagina uw wensen in en u krijgt zo snel mogelijk een passende offerte.

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Wij maken van uw Sinterklaas intocht een groot feest. Wij komen met 5 Zwarte Pieten, gooien snoepgoed en dollen met de kinderen. Wij rijden in een zeer mooie koets; deze wordt getrokken door twee prachtige paarden en bestuurd door een ervaren koetsier en palfrenier die beiden geheel in stijl zijn gekleed. Prijs is in overleg: 5 Zwarte Pieten, koetsier, Palfrenier, 20 kilo strooigoed, 4 verzorgingsuren, reiskosten en vervoer en natuurlijk is de BTW inbegrepen. Wilt u het anders aankleden kan dat uiteraard in overleg. Vul onderop de pagina uw wensen in en u krijgt zo snel mogelijk een passende offerte.

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee