• De grootste verhuurder van Nederland!

Onze producten

Jaarprogramma

Jaarprogramma

Wij hebben een unieke aanbieding voor alle soorten verenigingen:

Wij zijn in 2012 gestart met evenement jaarprogramma voor winkeliersverenigingen, personeelsverenigingen, sportclubs en andere geïnteresseerden. Wegens de vele leuke reacties willen wij dit in 2014 verder uitbreiden.

Jaarprogramma voor al uw evenementen.
Wij kunnen alle bedenkbare attracties, catering, markten en optredens geheel voor u verzorgen. Wij hebben zelf erg veel attracties en hebben wij iets niet huren wij het voor u in!

Vast aanspreekpunt die met u o.a. een jaarprogramma maakt.
Wij hebben 14 filialen met 14 gedreven filiaalhouders die u graag het werk uit handen nemen.

Wij kunnen ook de ledenadministratie voor u bijhouden in een speciaal ontwikkeld factureringsprogramma.
Als u eenmalig de leden aan ons doorgeeft dan kunnen wij die maandelijks een factuur sturen. U krijgt een inlogcode en kunt u de openstaande facturen inzien. Dit scheelt u een hoop werk!

Uw voordelen op een rij:

Geen kosten meer kwijt aan dure organisatiebureaus.
Wij rekenen alleen de marktconform prijzen voor onze attracties en ingehuurde attracties. De inleg van de leden wordt dus voor 100% gebruikt voor leuke evenementen!

Een aanspreekpunt voor al uw evenementen.
U geeft uw wensen door en wij regelen de rest!

Overzichtelijk programma met de inkomsten en uitgaven.
Geen uren meer kwijt aan de leden administratie!

Attracties geheel op maat gemaakt en verzorgd!

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Wij hebben een unieke aanbieding voor alle soorten verenigingen: Wij zijn in 2012 gestart met evenement jaarprogramma voor winkeliersverenigingen, personeelsverenigingen, sportclubs en andere geïnteresseerden. Wegens de vele leuke reacties willen wij dit in 2014 verder uitbreiden. Jaarprogramma voor al uw evenementen. Wij kunnen alle bedenkbare attracties, catering, markten en optredens geheel voor u verzorgen. Wij hebben zelf erg veel attracties en hebben wij iets niet huren wij het voor u in! Vast aanspreekpunt die met u o.a. een jaarprogramma maakt. Wij hebben 14 filialen met 14 gedreven filiaalhouders die u graag het werk uit handen nemen. Wij kunnen ook de ledenadministratie voor u bijhouden in een speciaal ontwikkeld factureringsprogramma. Als u eenmalig de leden aan ons doorgeeft dan kunnen wij die maandelijks een factuur sturen. U krijgt een inlogcode en kunt u de openstaande facturen inzien. Dit scheelt u een hoop werk! Uw voordelen op een rij: Geen kosten meer kwijt aan dure organisatiebureaus. Wij rekenen alleen de marktconform prijzen voor onze attracties en ingehuurde attracties. De inleg van de leden wordt dus voor 100% gebruikt voor leuke evenementen! Een aanspreekpunt voor al uw evenementen. U geeft uw wensen door en wij regelen de rest! Overzichtelijk programma met de inkomsten en uitgaven. Geen uren meer kwijt aan de leden administratie! Attracties geheel op maat gemaakt en verzorgd!

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee