• De grootste verhuurder van Nederland!

Onze producten

John Brouwer

John Brouwer

Van Smartlap, Feeststamper tot Goud van Oud, niets is John Brouwer te gek!!

Deze geboren Amsterdammer, maar woont al geruime tijd in Hoorn,is de muziek met de paplepel ingegoten en zit al meer dan 20 jaar in het vak. In heel Nederland heeft hij opgetreden, van kleine kroegen tot mega festijnen, John weet van elk optreden een feest te maken.

Jong en oud neemt deze zanger/entertainer mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de Nederlands- en Engelstalige hits. Ook de hits van nu worden gezongen. Twee eigen singles en één album heeft hij uitgebracht. Na jarenlang thema avonden te hebben verzorgd zoals aprés-ski, ik hou van Holland, Amsterdamse avond en Goud van Oud heeft John nu de ode aan André in de vorm van een “Hazes Anders Set". John is geen Hazes-imitator/look -a -like maar brengt de bekende Hazes-hits in een ode aan André. De bekende nummers maar dan in een nieuw jasje zoals u die bijvoorbeeld kent van Frans Duits “jij denkt maar dat je alles mag van mij”.

John Brouwer heeft meerdere cd’s opgenomen met als uitschieter in 2003 ‘’ Ik kan van jou geen tranen zien” die moeiteloos de Nederlands top 30 van radio Nl werd ingezongen
John Brouwer heeft ook meegedaan aan programma’s als The Voice 1 en Bloed zweet en tranen

U kunt John boeken voor een avondvullend programma maar ook enkele sets op feesten en partijen. De uitdaging voor John is van elk optreden een succes te maken en zeker nog eens terug te komen. Kortom: John Brouwer zorgt voor de juiste ambiance.

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Van Smartlap, Feeststamper tot Goud van Oud, niets is John Brouwer te gek!! Deze geboren Amsterdammer, maar woont al geruime tijd in Hoorn,is de muziek met de paplepel ingegoten en zit al meer dan 20 jaar in het vak. In heel Nederland heeft hij opgetreden, van kleine kroegen tot mega festijnen, John weet van elk optreden een feest te maken. Jong en oud neemt deze zanger/entertainer mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de Nederlands- en Engelstalige hits. Ook de hits van nu worden gezongen. Twee eigen singles en één album heeft hij uitgebracht. Na jarenlang thema avonden te hebben verzorgd zoals aprés-ski, ik hou van Holland, Amsterdamse avond en Goud van Oud heeft John nu de ode aan André in de vorm van een “Hazes Anders Set". John is geen Hazes-imitator/look -a -like maar brengt de bekende Hazes-hits in een ode aan André. De bekende nummers maar dan in een nieuw jasje zoals u die bijvoorbeeld kent van Frans Duits “jij denkt maar dat je alles mag van mij”. John Brouwer heeft meerdere cd’s opgenomen met als uitschieter in 2003 ‘’ Ik kan van jou geen tranen zien” die moeiteloos de Nederlands top 30 van radio Nl werd ingezongen John Brouwer heeft ook meegedaan aan programma’s als The Voice 1 en Bloed zweet en tranen U kunt John boeken voor een avondvullend programma maar ook enkele sets op feesten en partijen. De uitdaging voor John is van elk optreden een succes te maken en zeker nog eens terug te komen. Kortom: John Brouwer zorgt voor de juiste ambiance.

Extra informatie

Youtube embed code Nee
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee