• De grootste verhuurder van Nederland!

Winter / kerst / apresski attracties

lopende muziek

Lopend orkest in alle mogelijke kleding stijlen!

Wij hebben een lopend orkest, swingcombo, one-man band en ook een full-size jazzband.
Onze band staat garant voor muzikaal vermaak en een voor iedereen herkenbaar repertoire.
Wij merken dat mobiel entertainment best veel wordt ingezet.
Niet alleen op markten en in winkelcentra maar steeds vaker ook op bijvoorbeeld festivals en thuisfeesten.
Onze band is uiterst mobiel en naar onze beleving een veel gevraagd muziekgenre.

Wij treden al meer dan 8 jaar op door heel Nederland en ook wel België en Duitsland.
Altijd met onze vaste, professionele, muzikanten en altijd met oog en oor voor de omgeving en wensen van de klant. En dan niet alleen spelen maar ook zingen en met ‘beweging’.
Want muzikaal vermaak met een goede uitstraling is waar het volgens ons om draait. We kunnen dan ook goed en langdurig knallen als dat nodig is.
Een ander sterk punt van ons is de gigantische eigen garderobe met meer dan 25 verschillende themaoutfits waarin wij kunnen optreden.

Offerte nodig? vul de onderstaande gegevens in voor een passende offerte.

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Wij hebben een lopend orkest, swingcombo, one-man band en ook een full-size jazzband. Onze band staat garant voor muzikaal vermaak en een voor iedereen herkenbaar repertoire. Wij merken dat mobiel entertainment best veel wordt ingezet. Niet alleen op markten en in winkelcentra maar steeds vaker ook op bijvoorbeeld festivals en thuisfeesten. Onze band is uiterst mobiel en naar onze beleving een veel gevraagd muziekgenre. Wij treden al meer dan 8 jaar op door heel Nederland en ook wel België en Duitsland. Altijd met onze vaste, professionele, muzikanten en altijd met oog en oor voor de omgeving en wensen van de klant. En dan niet alleen spelen maar ook zingen en met ‘beweging’. Want muzikaal vermaak met een goede uitstraling is waar het volgens ons om draait. We kunnen dan ook goed en langdurig knallen als dat nodig is. Een ander sterk punt van ons is de gigantische eigen garderobe met meer dan 25 verschillende themaoutfits waarin wij kunnen optreden. Offerte nodig? vul de onderstaande gegevens in voor een passende offerte.

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee