• De grootste verhuurder van Nederland!

Artiesten en entertainment

Meezing feest

Meezing Party!

Met dit geweldige meezingfestijn kun je werkelijk alle kanten op:

meezingen met alle bekende hits
mee swingen op de dansvloer
meespelen met de quiz
meedoen met een duet
meeluisteren naar de geweldige muziek, als je in de rest even geen zin hebt…
met de "meezing party" kies je voor een prima sfeer, de beste muziek en gezellige interactie met elkaar en de artiesten.

de meezing party's zijn:
interactief
gezellig
actief
spannend
ontspannend
bruisend
feestelijk!

"the amazing meezing party's"zijn sing alongs voor iedereen!
Alle songs worden live gezongen.
Samen met je vrienden, collega’s of familie meezingen met de songs die we allemaal kennen! De songs worden gebracht door de veel geboekte performer/zanger en stem-imitator Nick. Van veel artiesten doet hij een perfecte stem-imitatie, zodat het lijkt of de artiest life aanwezig is. Nick is een ras-entertainer en wordt, niet voor niets, de beste stem-imitator van Nederland genoemd. De avond wordt gepresenteerd door de charmante Eva, die samen met Nick zorgt voor gezellige interactie met het publiek.

De teksten van de liedjes worden geprojecteerd en zijn dus voor iedereen mee te zingen.

Veel artiesten hebben wel eens een duet gemaakt; dat biedt de mogelijkheid om een duet te zingen met je favoriete artiest!
Vul de onderstaande gegevens in en ontvang een passende offerte!

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Met dit geweldige meezingfestijn kun je werkelijk alle kanten op: meezingen met alle bekende hits mee swingen op de dansvloer meespelen met de quiz meedoen met een duet meeluisteren naar de geweldige muziek, als je in de rest even geen zin hebt… met de "meezing party" kies je voor een prima sfeer, de beste muziek en gezellige interactie met elkaar en de artiesten. de meezing party's zijn: interactief gezellig actief spannend ontspannend bruisend feestelijk! "the amazing meezing party's"zijn sing alongs voor iedereen! Alle songs worden live gezongen. Samen met je vrienden, collega’s of familie meezingen met de songs die we allemaal kennen! De songs worden gebracht door de veel geboekte performer/zanger en stem-imitator Nick. Van veel artiesten doet hij een perfecte stem-imitatie, zodat het lijkt of de artiest life aanwezig is. Nick is een ras-entertainer en wordt, niet voor niets, de beste stem-imitator van Nederland genoemd. De avond wordt gepresenteerd door de charmante Eva, die samen met Nick zorgt voor gezellige interactie met het publiek. De teksten van de liedjes worden geprojecteerd en zijn dus voor iedereen mee te zingen. Veel artiesten hebben wel eens een duet gemaakt; dat biedt de mogelijkheid om een duet te zingen met je favoriete artiest! Vul de onderstaande gegevens in en ontvang een passende offerte!

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee