• De grootste verhuurder van Nederland!

Artiesten en entertainment

Shimmies, slangenarmen en buikrollen: let's bellydance!

Shimmies, slangenarmen en buikrollen: let's bellydance!

Prijs workshop Amsterdam: minimaal 10 personen.
Duur: 2 uur
Minimum deelnemers: 8
Maximum: 30

Onze professionele buikdanseres begint met een spetterend buikdansoptreden, daarna verteld ze leuke wetenswaardigheden over deze mooie dans. Tijd om te dansen! Alle deelnemers trekken een kleurige sjaal met muntjes aan, iedereen is klaar om te dansen! Vervolgens leer je alle basis bewegingen van de oriëntaalse dans, de buikdanseres legt alles op een rustige en heldere manier uit. De oefeningen worden aan elkaar geplakt: een aantal opzwepende buikdansjes zijn het resultaat! Tussendoor is er een pauze waarbij iedereen lekker kan relaxen en genieten van een zeer uitgebreide Turkse theetafel in 1001 nacht sferen met heerlijke zoetigheden zoals baklava en verschillende soorten verse thee van Simon levelt. Na de pauze leer je dansen met sluiers en als afsluiting leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Indien het een verjaardag of vrijgezellenfeest betreft, krijgt de jarige/bruid een speciale buikdansoutfit aan.

Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een buikdansoorkonde en de jarige/bruid een cadeau.

Aangezien buikdansen een eeuwenoude dans is waarbij op een gecontroleerde manier de bewegingen worden gemaakt, is de dans zeer geschikt voor dames van alle leeftijden.
Buikdans workshop 1 uur: in dit uur start de buikdanseres met een optreden. Daarna leer je alle mooie bewegingen die bij deze dans horen. Tevens komt het dansen met sluiers aan bod en leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Inclusief gebruik van sjaals met muntjes, gebruik van sluiers, gebruik speciale outfit voor jarige of bruid, cadeau bruid, oorkondes op naam.

Combi workshop: 1 uur buikdansen & 1 uur sieraden maken Prijs per persoon:
Je start met een uur buikdansen, vervolgens ga je gezellig een uur lekker aan de slag om je eigen sieraad te maken. Aan het einde van de workshop ga je met je eigengemaakt armband of ketting naar huis, een leuk aandenken aan een bijzondere dag!

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Prijs workshop Amsterdam: minimaal 10 personen. Duur: 2 uur Minimum deelnemers: 8 Maximum: 30 Onze professionele buikdanseres begint met een spetterend buikdansoptreden, daarna verteld ze leuke wetenswaardigheden over deze mooie dans. Tijd om te dansen! Alle deelnemers trekken een kleurige sjaal met muntjes aan, iedereen is klaar om te dansen! Vervolgens leer je alle basis bewegingen van de oriëntaalse dans, de buikdanseres legt alles op een rustige en heldere manier uit. De oefeningen worden aan elkaar geplakt: een aantal opzwepende buikdansjes zijn het resultaat! Tussendoor is er een pauze waarbij iedereen lekker kan relaxen en genieten van een zeer uitgebreide Turkse theetafel in 1001 nacht sferen met heerlijke zoetigheden zoals baklava en verschillende soorten verse thee van Simon levelt. Na de pauze leer je dansen met sluiers en als afsluiting leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Indien het een verjaardag of vrijgezellenfeest betreft, krijgt de jarige/bruid een speciale buikdansoutfit aan. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een buikdansoorkonde en de jarige/bruid een cadeau. Aangezien buikdansen een eeuwenoude dans is waarbij op een gecontroleerde manier de bewegingen worden gemaakt, is de dans zeer geschikt voor dames van alle leeftijden. Buikdans workshop 1 uur: in dit uur start de buikdanseres met een optreden. Daarna leer je alle mooie bewegingen die bij deze dans horen. Tevens komt het dansen met sluiers aan bod en leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Inclusief gebruik van sjaals met muntjes, gebruik van sluiers, gebruik speciale outfit voor jarige of bruid, cadeau bruid, oorkondes op naam. Combi workshop: 1 uur buikdansen & 1 uur sieraden maken Prijs per persoon: Je start met een uur buikdansen, vervolgens ga je gezellig een uur lekker aan de slag om je eigen sieraad te maken. Aan het einde van de workshop ga je met je eigengemaakt armband of ketting naar huis, een leuk aandenken aan een bijzondere dag!

Extra informatie

Youtube embed code Nee
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee