• De grootste verhuurder van Nederland!

Artiesten en entertainment

Piano party

The Piano Party!

Dit moet u gezien en gehoord hebben. The Piano Party!
Hét alternatief voor een volledige coverband, duelling piano’s, bandzanger, drive in show etc. maar dan stukken voordeliger! Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar het gaat nog een stapje verder. De zanger weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij. Het repertoir is bijna onbeperkt. Van the early 50’s tot 2012. De zanger treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties.
Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen.

Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers.
De speeltijd is 4 x 40 minuten. In de pauzes wordt er passende muziek gedraaid via onze geluidsinstallatie.

Vul de onderstaande gegevens in voor een passende offerte!

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

Maximale aantal karakters: 15

* Verplichte velden

Details

Dit moet u gezien en gehoord hebben. The Piano Party! Hét alternatief voor een volledige coverband, duelling piano’s, bandzanger, drive in show etc. maar dan stukken voordeliger! Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar het gaat nog een stapje verder. De zanger weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij. Het repertoir is bijna onbeperkt. Van the early 50’s tot 2012. De zanger treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties. Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen. Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers. De speeltijd is 4 x 40 minuten. In de pauzes wordt er passende muziek gedraaid via onze geluidsinstallatie. Vul de onderstaande gegevens in voor een passende offerte!

Extra informatie

Youtube embed code N/B
Plaatsingsruimte Nee
stroomvoorziening Nee
Transportmaten Nee